6 de juny del 2013

CANVIS

Com molts ja sabeu, l'etapa al carrer Curós nº4 de Cadaqués estava arribant a la fi... no per voluntat pròpia, però aquesta petita cova ja no serà onegraphicgirl. Les coses s'han precipitat una mica... a vegades la vida se't presenta així i jo sóc del parer d'aprofitar el moment! Els canvis sempre venen per algun motiu, no?

Cómo muchos ya sabéis, la etapa en la calle Curós nº4 de Cadaqués estaba llegando al fin... no por voluntad propia, pero esta pequeña cueva ya no será onegraphicgirl. Las cosas se han precipitado un poco... a veces la vida se te presenta así y yo soy del parecer de aprovechar el momento! Los cambios siempre vienen por algún motivo, no?



Doncs bé, a punt de començar la 3a temporada amb la shop, ens canviem de local!! Si, si... ho heu sentit bé! En ple mes de Juny/Juliol ens traslladem i anem a donar guerra a... tatxan, tatxaaan.... just al carrer de sota! Onegraphicgirl estarà a partir de l'1 de Juliol al carrer doctor callís nº 18, botiga on estava fins ara, mo cadaqués i que també aprofita els canvis que se li han presentat i marxa a Pordoguer... Sònia, força que nosaltres podem ;) !!!

Pues bien, a punto de empezar la 3a temporada con la shop, nos cambiamos de local!! Si, si... lo habéis oído bien! En pleno mes de Junio/Julio nos trasladamos y vamos a dar guerra a... tachan, tachaaan.... justo en la calle de debajo! Onegraphicgirl estará a partir del 1 de Julio en la calle doctor callís nº 18, tienda en la que estaba hasta ahora mo cadaqués y que también aprovecha los cambios que se le han presentado y se va a Portdoguer... Sònia, fueza que nosotras podemos ;) !!!


Trobaré molt a faltar les estones passades amb els veïns Fernando, Julio i Marina, Santiago i Àngels però ara toca gaudir d'un nou espai, un nou carrer i nous personatges! Us espero a tots en la nova aventura!

Hecharé mucho de menos los ratos pasados con los vecinos Fernando, Julio y Marina, Santiago y Àngels pero ahora toca disfrutar de un nuevo espacio, una nueva calle y nuevos personajes! Os espero a todos en la nueva aventura!




5 comentaris:

  1. Anna molta i molta sooooort!!!! Segur que aquest canvi és el principi d'una gran història, així que força i endavant! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltísimes gràcies!!! Els canvis sempre van bé, diuen no?? jeje!! ;)

      Elimina
  2. Sense canvis la vida seria massa avorrida...i pensa que si ens aixequem ben d'hora, ben d'hora i sense retrets, sóm imparables!!!jajaja

    ResponElimina
  3. Molta sort! Segur q ara encara anirà millor!

    ResponElimina