21 d’agost del 2012

CUERDA FLOJA

"Estamos todos en la cuerda floja" és un lema que va com anell al dit a la situació econòmica que ens està tocant viure ara mateix.

En Fernando, artista autodidacta nascut a Buenos Aires però que en l'actualitat resideix a Cadaqués, desenvolupa la seva faceta com a pintor en un petit i molt peculiar atelier, just davant de onegraphicgirl. Amb ell he passat moltes tardes de converses diverses, esperant l'entrada d'algun que altre despistat als respectius locals.

Les seves obres es caracteritzen per el seu caràcter irònic, en molts casos, i aquest n'és un d'ells. Una il·lustració que simbolitza, de manera simpàtica el que malauradament ens està envoltant.

Conjuntament us presentem una samarreta que us aportarà una mica d'alegria i optimisme! Així que... be happy, be onegraphicgirl!!










* Com sempre, be happy i a seguir disfrutant de l'estiu *
----
*



2 comentaris:

  1. M'agrada molt! I la resta de camisetes també són molt bones! Osti és que vegent el teu blog m'han sorgit unes quantes preguntes, com lo de la tenda virtual, és molt de merder? Bé perdona si t'entretenc, m'agrada el blog el seguiré d'aprop ;)

    salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gràcies Motxuel!!

      de moment no m'he posat amb la tenda virtual perquè si que és un merder... més endavant veuré si puc combina la botiga física amb la online!!!

      Per si vols anar seguint et deixo l'enllaç:

      https://www.facebook.com/onegraphicgirl

      Elimina