15 d’agost del 2012

CADAQUÉS PER LA INDEPENDÈNCIA

L'11 de Setembre* de 2012 es celebrarà la Manifestació històrica per la independència de Catalunya organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i sota el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”.
  
* El dia 11 de setembre de 1714 suposa la caiguda de Barcelona davant les tropes borbòniques després de mesos d'una resistència heroica davant del setge. Aquest seria l'inici de l'abolició dels drets històrics de Catalunya, i de facto la pèrdua de la independència política a través del famós Decret de Nova Planta

L'objectiu d'aquesta manifestació és que aquesta vegada sigui el màxim d’"unitària" i no s’evidenciï la fragmentació dels moviment independentista com ha passat altres anys. Es preten acabar la marxa, que va arrencar a Lleida el passat 30 de juny, fins a les portes del Parlament.

Cadaqués vol sumar-se a aquesta iniciativa i per això han demanat a onegraphicgirl les samarretes amb les quals volen vestir-se!!!

Si us agraden i en voleu comprar una, ja sigui d'home, de dona, de nen, etc... aquí us deixo alguns dels punts de venta: es Bar de Dalt, es Fornet, l'Horta d'en Rahola, ...







* Com sempre, be happy i a seguir disfrutant de l'estiu *
----
*





1 comentari: