28 de març del 2012

disseny portada: El número 7


Avui el post va dedicat a "El número 7", que a part de ser el meu número preferit, és la primera novel·la d'un gran amic. Fa temps, em va trucar per donar-me la gran notícia que es tirava a la piscina i volia publicar. Ja fa temps que escriu (podeu seguir els seus relats curts al bloc Amb idees a la llengua) però ara, tots podem llegir-lo materialment. Així doncs, em va proposar fer-li la portada, i jo emocionada, vaig acceptar sense pensar-m'ho.

Les pistes eren clares  per ell, però no per mi ja que no em va deixar llegir ni una sola línia. Així que mans a l'obra i llapis en mà que s'ha de dibuixar! (la il·lustració era també una de les premisses). Ens traspassem anys enrere (blanc i negre) i passem al protagonisme d'un "badulaque" -exitós en un passat  i abandonat en un present- en el qual, suposo jo, hi han passat moltes coses, històries varies  i misteris al seu voltant... 

Aquí,  i com sempre us deixo la meva aportació en el disseny de la portada d'El número 7!

I per si us passa com a mi, que us heu quedat amb les ganes de saber-ne més, aquí us deixo el bloc de la novel·la, i l'editorial on podeu comprar-la i rebre-la còmodament a casa vostra!

Salut i happy setmana a tots!!
 

3 comentaris:

  1. De moment, el que ha tingut més èxit... és la protada! És genial! ja t'ho vaig dir al seu moment!
    A més, vas captar allò q et vaig demanar en un segon!
    Felicitats, guapa!

    ResponElimina
  2. l'Yves té raó!!! la portada està tenint molt èxit!!!! olé tu!!!! milions de petonets reina, ets una artista

    ResponElimina
  3. moltes gràcies guapos! m'ha encantat fer aquesta portada! i segur que la novel·la serà tot un èxit!!

    ResponElimina