27 de març del 2012

disseny gràfic: bar Meliton

Bon dia! Avui us vull presentar un nou projecte: el disseny gràfic de les targetes de visita i les cartes del bar Meliton, de Cadaqués.

Un bar autèntic, amb una terrassa de vistes privilegiades i un interior replet d'obres que inunden les parets. Per el Meliton hi han passat grans artistes, com ara Marcel Duchamp, que des de mitjans dels anys cinquanta i convidat per Salvador Dalí, fins a la seva mort el 1968, passava les tardes d'estiu a Cadaqués jugant a escacs al bar. Man Ray o Richard Hamilton també hi van deixar la seva empremta.

Així doncs, per a la gràfica s'ha intentat mantenir aquest aspecte bohemi, conservador, però alhora també modern. Hem escollit, com a eix les rajoles del bar, símbol que perdura casi-intacte al pas del temps. La sanefa interior agafa cos mitjançant un color granat, i es converteix així en icona corporativa. 
Tant a les targetes com a les cartes, hem utilitzat la forma quadrada (igual que la rajola) i amb un acabat laminat mate, que li proporciona un acabat elegant i durador. 
targeta (cara i dors)
carta (tríptic)
  
Com sempre, aquí teniu el resultat i esperant que us agradi us desitjo una happy setmana! ;)

 i així és com queda el vinil, des de dins del bar!

4 comentaris:

  1. M'encanta que ens expliquis el procés creatiu que segueixes...
    Ha quedat xulísism!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! així la gent es posa més en situació i s'entén millor el resultat! ;)

    ResponElimina
  3. m'encanta el format que has escollit! i si el dissent té a veure amb les rajoles és ideal!!! enhorabona crack. petonets

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Judith, ara veig rajoles per tot arreu!! besitus!!! ;)

    ResponElimina