7 de febrer del 2012

restyling

Hola de nou!!!  Com molts ja sabeu, ja hem tornat de vacances amb les piles carregadíssimes (tot i que el fred ens ho està posant força difícil!). Aquests dies de desconnexió han donat per molt, per gaudir, prendre notes, reflexionar i pensar en més i més coses per millorar...  ara toca posar-ho tot en pràctica.
Així doncs, estem de canvis, tant físics a la botiga com en imatge.  El primer canvi en el que estic treballant és el "restyling" del logo/nom. 
onegraphicgirl és un nom complicat, tot i que per mi disposa d'una certa musicalitat que m'atrau molt. Entenc però, que no és fàcil per tothom (més per les generacions superiors, que no pas per les que vénen). És per això que he optat per simplificar-lo. La simplicitat és una regla d'or del disseny, o el que és el mateix, com més complex és un element, més difícil de recordar. Aquí ens agrada ser recordats, per això menys, és MÉS!!
No sé si us passarà com a mi, però quan es tracta de fer una imatge gràfica per a un mateix, tot són dubtes, interrogants, que si, que no... passes a ser un cagadubtes!! Per aquesta raó doncs, aquí us deixo el nou logo perquè opineu i comenteu, sigui bo o dolent, creieu que no fa falta, o que no en teniu ni idea... mulleu-vos!! tot és ajuda, tot serveix  sobretot, tot s'agraeix!!
De moment això és tot! Més notícies en breu, així que no us despisteu i aneu mirant!! Merci, salut i sobretot, Alegria!!

14 comentaris:

  1. Visca ogg!!!!! Em sembla que un nom curt sempre té més tirada que un de llarg!!

    ResponElimina
  2. i en el meu cas, i després de sentir a molta gent, crec q també... però potser utilitzaré la combinació dels dos!! ;)

    ResponElimina
  3. Hola Anna! Es la sintesis perfecta. Me gusta mucho. Mucha energia para los nuevos cambios, que bonito y renovador es renovarse :)

    ResponElimina
  4. Muchas gracias Lorena!! renovarse o morir, y si es buen cambio, mejor que mejor!! ;)

    ResponElimina
  5. Xiqueta, estic d'acord amb els dos comentaris previs... És simple, molt més fàcil de recordar i alhora transmetre'l i, crec que no ha perdut l'eséncia del seu predecessor. Pots reservar-te el llarg per a certes cosetes i el curt penso que té un "gantxo" més potent per les tasques de publicitat i marketing ademés de seguir-te identificant. Yes, I like it!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies xiquet, has escrit perfectament el que volia transmetre!! et faré cas en l'utilització dels dos per a diferents tasques!!! ;)

      Elimina
  6. No estic gaire possat amb això dels blogs... Albert

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs Albert, mai és tard i t'ho recomano, s'aprenen moltes coses!!! ;)

      Elimina
  7. Ostres, doncs jo no estic dacord amb la resta de comentaris. A mi m'agradava més abans, onegraphicgirl crec que sona genial i no tant ogg, que crec que no és tan agradable a l'hora e pronunciar-ho. De totes maneres seguiré comprant!!! visca ONEGRAPHICGIRL!!!!! ;)

    ResponElimina
  8. @Judith! sabia que series de les meves! a mi també m'encanta onegraphicgirl, però he sentit pronunciar-ho a molta gent, i a vegades fa mal... de totes maneres, un no suprimirà l'altre, es complementaran!!! Un petonet nina!!

    ResponElimina
  9. está buenísimo!!! renovarse o morir!!!! jajaja!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracias Cecilia, se intenta!! ;) aunque ahora me he liado y no sé, no sé... vuelvo a estar "cagadubtes" jaja!!!

      Elimina
  10. Anna, si estas en dudas pues dejalo reposar un poco. Es verdad que onegraphicgirl està muy bien. Pero estoy de acuerdo con un anónimo de allí arriba que te llama Xiqueta, uno para unas cosas otro para otras cosas. No es fácil despegarse de un nombre. Quizá el cambio esta en otro lado y no en onegraphicgirl, has probado con yoga jajaj... Petons..Lorena

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lorena!! qué buena, me he reído con lo del yoga!! puede que sí, lo dejaré en reposo por unos días y a ver qué... un besote!! ;)

      Elimina