EVENTS

Aquest apartat us mostrarà els esdeveniments en els que onegraphicgirl hi ha estat present, d'alguna manera o altra! Espero que us agradi!
--
Este apartado os mostrará los acontecimientos en los que onegraphicgirl ha sido presente, de alguna manera u otra! Espero que os guste! 


Summer Fashion Show
by welovecadaques.com 
Cadaqués - 9 d'Agost de 2012
Dos amics i residents, amants de Cadaqués i amb ganes d'aportar el seu punt de vista creant una gran comunitat d'amants d'aquest poble de l'Alt Empordà organitzen aquest Show que consta d'una desfilada Beachwear i una altra tot seguit amb Night Desses! onegraphicgirl hi participa amb la roba que ells mateixos han escollit!
Fira dels Indians de Cadaqués
Cadaqués - 9-10 de Juny de 2012
La Fira dels Indians rememora la presència de la gent de Cadaqués i dels seus mariners a les Antilles i en especial a la més gran de les illes del mar Carib, Cuba, ja fa més de cent anys. Durant tot el cap de setmana, cultura Caribenya, artesania, mojitos i la música d'Ajiako Cubano.
Fires i Festes de la Santa Creu 2012
Figueres- 1 de Maig de 2012
Onegraphicgirl va estar a la 30a Fira d'Artesania (c/Girona, Plaça Ajuntament i C/Peralada) 
Exposició, venda i demostracions en viu de més de cent artesans. Tallers participatius d’artesania per a nens i nenes a la plaça de l’Ajuntament.
 
 


El Número 7
d'Yves Gerbeau
Barcelona- 11 d'Abril de 2012 (llibreria Catalònia)
Presentació de la primera novel·la de l'Yves Gerbeau, un tossut amb idees i un gran amic. Per mala sort, i per la distància que ens separa, no hi vaig poder assistir però tot i així, hi vaig estar present d'ànima i amb la participació en el disseny de la portada. [podeu comprar la novel·la aquí]


Fashion Market 
by Uniccos
Madrid - 2/3 de Desembre de 2011 (Sala Hub)
Uniccos, una botiga online de regals de disseny, em proposa participar a la seva primera edició del Fashion Market a Madrid, una exposició-mercadillo de productes artesanals.


La Vanguardia
by Cultures
Barcelona- 14 de Febrer de 2010 (Suplement dels dimecres, La Vanguardia)
Ivan Pintor, col·laborador del suplement del diari La Vanguardia, em proposa la part gràfica a mode de collage, del seu article documental sobre l'Univers Patxot. Una exposició permanent a La Masia Mariona, seu de l'oficina del Parc Natural del Montseny, a Mosqueroles (Fogars de Montclús).

Expo Saragossa
by Factory
Saragossa- 14 de Juny al 14 de Setembre de 2008 (Pavelló d'Algeria)
Exposició Universal en la que participo (treballant per Factory Projectes Especials) en el disseny gràfic i fotocomposició audiovisual, del Pavelló d'Algèria.
1 comentari:

  1. A la presentació del número 7 tu també vas ser protagonista!

    ResponElimina