16 de setembre del 2013

Trobada Ganxillera!

Ens encanta que pensin en nosaltres quan algú veu accions o coses relacionades amb el món de onegraphicgirl! Últimament i com si ens haguéssin sentit preparant la nova acció, ens envien fotos i propostes sobre ganxillejar al carrer... Ja ha passat la temporada "dura" de l'estiu a Cadaqués, comencem a tenir més estones lliures així que aquest any, comencem la temporada talleril amb una Quedada Ganxillera el diumenge 27 d'Octubre!! Una reunió per ganxillejar al carrer en la que forrarem un element característic del poble! Quin?? De moment és una sorpresa!!!

Així doncs, necessitem la vostra ajuda:
- Difondre-ho a tot el poble i si es vol a la comarca i, a la província ja seria la bomba!
- Passeu a apuntar-vos per la botiga perquè així sabrem amb qui contem, quants serem, etc... Com més serem millor anirà i abans es veurà el resultat!!!

- El material cadascú portarà el seu (llanes, ganxets, etc...) i si hi ha algú que no en té i no el pot aconseguir que ens ho faci fer saber al moment d'inscripció per poder-li oferir!
* No es necessari que tothom faci ganxet o mitja, també es necesitarà ajuda en organització, unir elements, etc…
 
I de moment hasta aquí puedo leer (o escribir!) Estem en contacte i que corri la veu happy people!! Ja podeu anar reservant la data!

ganchillo crochet en la calle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada