10 de març de 2013

MUEBLES ENCONTRADOS

M'encanta trobar mobles al carrer, abandonats per algú que ja li ha donat el seu ús. Són mobles amb història, amb una vida que passa de mà en mà. 

Dissabte anant cap a casa, vaig passar pel costat d'un moble antic amb màquina de cosir. El cap va fer un doble gir immediat, m'acabava d'enamorar d'aquell moble! No m'ho vaig pensar ni dos segons... evidentment la màquina de cosir no funcionava, però l'estat de tot el moble era fantàstic i no em vaig poder resistir! Un altre troballa per a la col·lecció... i on pot estar millor que a onegraphicgirl

Feliç setmana!
---
Me encanta encontrar muebles en la calle, abandonados por alguien que ya le ha dado su uso. Son muebles con historia, con una vida que pasa de mano en mano.

El sábado
mientras iba hacia mi casa, pasé por delante de un mueble antiguo con máquina de coser. Mi cabeza hizo un doble giro inmediato, me acababa de enamorar de aquel mueble! No me lo pensé ni dos segundos... evidentemente la máquina de coser no funcionaba, pero el estado de todo el mueble era fantástico y no me pude resistir! Otro hallazgo para la colección... y donde puede estar mejor que en onegraphicgirl?

Feliz semana! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada