18 de setembre de 2012

NUNU fet a mà

Avui us vull presentar un projecte que va arrancant poc a poc (tranquilitat i alegria, que ja us aniré informant a temps!). Una súper mare inquieta, amb dues bitxitus moníssimes, i a la que la costura i el DIY li apasiona. Poc a poc, va perdent les seves pors i es tira a la piscina deleitant-nos amb les seves creacions... aquí va un avançament del que tindrem a la shop en breu...
--
Hoy os quiero presentar un proyecto que va arrancando poco a poco (tranquilidad y alegría, que ya os iré informando a tiempo!).   Una súper madre inquieta, con dos bichitos monisimas, a la que la costura y el DIY le apasiona. Poco a poco, va perdiendo sus miedos y se tira a la piscina deleitandonos con sus creaciones... aquí va un adelanto de lo que tendremos a la shop en breve...Si passeu sovint per la botiga, ja sabreu que aquest meravellosos gatets ja es van instal·lar fa un temps! Us agraden? Doncs ja sabeu que els podeu venir i adoptar!!!   
--
Si pasáis a menudo por la tienda, ya sabréis que este maravillosos gatitos ya se instalaron hace un tiempo! Os gustan? Pues ya sabéis que podéis venir y adoptarlos!!!


2 comentaris:

  1. ole ole!!!! hi ha un que serà adoptat ben aviat!!!! ;P petonetsssssssssss

    ResponElimina