12 de maig del 2012

Sabateta

El món canvia, les persones es mouen i les coses vénen i van. Una de les meves botigues preferides ha canviat de lloc. L'estiu passat vaig tenir la sort de compartir carrer i agradables estones amb en Philippe, de la botiga Tartempion.

Aquest any ha decidit, seguint el rumb de la seva vida, traslladant-se a port Doguer, aprofitant també per canviar "una mica" l'estil de la seva botiga. Per al nou local, em va demanar un nou logotip ja que també el nom seria diferent. Així, el Tartempion passa a ser la Sabateta (també conegut com a Orella de mar, mol·lusc que és buscat per a obtenir-ne el nacre.)

Per a la imatge, volia una simplificació vectorial d'un sol color i pla, per a poder plasmar-lo fàcilment a qualsevol suport, ja sigui sobre paper, en tampó... però sobretot i el més important, sobre el tendal!

El color també el tenia clar, un blau Cadaqués però desgastat com uns texans vells... així doncs, aquí i com sempre, teniu el resultat!! Espero que us agradi!!



I així queda sobre el tendal!

M'encanta que comptin amb mi! i per això, en breu, us explico la següent col·laboració amb la Sabateta, esteu atents!! Mentrestant, us convido a passar pel nou local i a veure què us sembla!!

Happy day a tothom!!  ;)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada